måndag 11 april 2011

Tänk att man aldrig lär sig!

Nu har det gått en tid igen där jag bara kollat och inte orkat skriva. Men hur svårt är de egentligen?
Förra veckan hade jag i alla fall en bättre ursäkt än tidigare. Jag var nämligen på kurs hela veckan. Övning hela dagarna och pluggande på kvällen och så sonen då som ska ha sin tid.
Nu är jag tillbaka i verkligheten igen i alla fall.
Har bestämt mig för att göra ett seriöst försök att lära mig göra snygga tårtor. Har sneglat länge men nu har jag läst på och börjat införskaffa lite nödvändigheter.
I helgen blev de IKEA och besök hos släkt/vänner där i närheten. Nu ska jag städa vidare i köket :D

4 kommentarer:

Therese sa...

Jag har oxå varit sugen på det där med tårtor, men tror tyvärr inte jag har tålamodet. kankse få fundera på det när barnen blivit större & inte behöver ALL min uppmärksamhet:-). Hoppas det går bra för dig, så kanske man kan beställa i framtiden:-). Allt bra med magen?

Esmeralda sa...

haha :) ja de ska nog ordna sig i så fall. Kommer lägga upp bilder här så du får se hur de går för mig...med magen är de finfint...inga problem alls...peppar peppar

Linda sa...

Lite inspiration till de kommande tårtskapelserna du kommer att baka :) http://johannastartor.blogspot.com/ Den är verkligen finfin den här bloggen...och Johanna som har den är typ en bekant så lite stjärnglans på mej med :)
Kram!

Esmeralda sa...

Trevligt! Håller redan full koll på den bloggen! :D