lördag 13 november 2010

Tiden går....

Jag har haft enormt att göra och de har jag väl egentligen fortfarande. Saker jag måste göra som jag hela tiden skjuter på. I helgen är sambot borta. Han åkte på torsdag morgon och kommer inte hem förrän på söndag. Fråga mig inte när för de vet jag inte.

Eftersom inte så många som känner mig har tillgång till detta ställe så kan jag berätta en av anledningarna till att jag verkligen inte haft någon ork över. Lilleman ska bli storebror i slutet på maj. Detta är något som jag inte vill ska komma ut på fb riktigt än så därför väljer jag att skriva det här. Några vet om de, andra inte.

Senaste tiden har det också varit en del sjukhusbesök med lilleman där vi tillslut fick göra ett eeg för att de om de eventuellt kunde vara så att han har epilepsi. Tack och lov visade testerna att inget tyder på att han har de. Anfallen han hade var alltså en tillfällighet i samband med en infektion i kroppen.

Jag ska försöka vara lite mer aktiv här men jag lovar inget. Däremot följer jag alla bloggar jag länkat...

2 kommentarer:

Camilla sa...

Men GRATTIS!! va roligt!! =)=) Min lillebror hade också såna där anfall då han var liten i samband med infektioner i kroppen...det5 var otäckt men det försvann senare. Kram kram kram

Linda sa...

Åh, ett inlägg! Jag har väntat på ett om att Alex fyllt år, men det har väl fallit bort i glömskan. Man får va trött, å framförallt så får man prioritera bort saker när man är trött. Hoppas du blir piggare snart :) Kram!!