torsdag 28 januari 2010

Allt blir inte som man tänkt.

Skulle ta mig iväg till ICA i eftermiddag för att handla in lite småsaker. Öppnar garaget, låser upp bilen, sätter i nyckeln och vrider på den. Jag hade väntat mig att bilen skulle låta som vanligt och dra igång ganska omedelbart....det hade inte bilen tänkt.
Njöö njöö njöö....lät den.
Jaha! tänkte jag. Va F*N är de nu då?? Kände kallsvetten komma och jag såg tusenlappar flaxa iväg.
Gick in och sa till sambot att jag inte fick igång bilen. Han tittade frågande på mig, ungefär som, ""vad har du gjort nu då?"
Hur som hellst gick han ut och testade själv....det gick lika bra för honom.

Efter en stund ringde jag de heliga efter att vi kommit fram till att de förmodligen var batteriet som hade dåligt med kräm eller var startmotorn som var trasig. Som tur var så hade de heliga möjlighet att komma hit med en batteriladdare så vi fick testa om det var batteriet som var dåligt.
Så fort de kom hit gick sambot och fadern ut och körde igång laddaren. Det dröjde inte länge för den att ladda max. Detta såg vi som ett gott tecken.

När den laddat en timma var de dags för de heliga att dra sig hemöver och sambot gick ut för att provstarta. Spänningen var på topp. Till vår lycka så startade bilkräket!
Tänk vad en liten sak kan skapa stor spänning.
Jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte behövde bli flera tusen kronor fattigare!

1 kommentar:

Linda sa...

den där dagen lät alldeles för spännande för att va verklig ;)
förresten, kolla in nya bloggen: kurry.se Vi kör en gemensam nu framöver så slipper folk å fä hålla koll på två bloggar :)
KRAM