fredag 14 augusti 2009

Tre dagar i rad!

Har skrutt vaknat vid fyrasnåret. Den tiden är det lätt att hålla sig för skratt kan jag meddela!
Idag tog jag dock tjuren vid hornen. Det är inte acceptabelt att tvinga upp mamma eller pappa kl fyra! Inte ens en vardag!
Gick in till skrutt, kramade om honom och förklarade att det fortfarande är natt och alla ska sova nu. Det är bara tippex som är ute och ränner denhär tiden. (Tippex ja, ska berätta mer om honom sedan)
Skrutt vägrade förstå vad jag menade och hade vid dehär laget börjat vråla. Något måste helt enkelt vara på tok. Tanken vandrade tillbaka till gårdagen. Hmm...han åt inte upp all sin gröt. Kanske är han vrålhungrig...
Fixade snabbt lite välling och gav honom. Det stämde nog till viss del att han var vrålhungrig. Tog inte lång tid innan flaskan var slut. Skrutt såg så vansinnigt trött ut att jag tänkte passa på att lägga honom igen...trodde jag.
Så fort vi närmade oss sängen körde han igång igen.
Djup suck.
Tillslut uppfattade jag att han nog hade lite ont i magen så jag la honom på skötbordet och gav honom magmassagen jag fick lära mig.
Helt plötsligt ser jag alla tecken på att han vill sova samtidigt. Lägger honom i sägen och han SOVER!!
Klockan var då 04.45, det var långa 45 min men ack så värt de.
Han sov till klockan var 8!! :D

På tal om tippex så drog han med sig en gäst in igår. En fästing!! :S
Blev en snabb tur till apoteket för att inhandla fästingsnara och förebyggande till Tippex. Sambot fick ta hand om fästingen för jag vägrade. Jag gillar inte vanliga spindlar men fästingar är verkligen ännuvärre.

Ha de gott!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan för fästningar...glömmer aldrig när vi skulle ta en på Fräs....hmmm ja du kanske minns hur han var....*S* Jonas var alldeles sönderklöst *S*........lugn du snart är Skrutt en tonåring som aldrig vill kliva upp *S*//Marlene

Anonym sa...

nej inte fästningar en sån finns ju på Hemsön.,..FÄSTINGAR menar jag ju *S* //M

Therese sa...

Skönt att han somnade om:-)