tisdag 30 september 2008

Nu säger jag hej....

Fick lite påbackning om att jag varit så tyst de senaste dagarna...
Jaa...jag vet...har lite dåligt samvete men jag har inte riktigt haft ork. Dock har jag läst alla andras bloggar..;)

Sambon och jag har haft jättetur! Alexander är otroligt snäll och skriker bara till lite när det är något. Typ blöjan eller hungrig. När han väl skriker så skär de verkligen i hjärtat och jag avundas absolut inte de som fått barn som har kolik.
Igår var vi på bb på läkanundersökning. Den lille rackaren hade gått ner 300g så läkaren ville att vi ska åka på underökning på bvc nu imorn. Det är inget konstigt. Alla bebisar går ner i vikt från början, det är bara för att se att de vänder och börjar gå uppåt igen.

Idag fyller den heliga år. Hon skulle vara alldelens ensam hemma så vi tyckte lite synd om henne. Vi har sagt att ingen får träffa Alexander förrän till helgen men vi gjorde ett undantag och åkte dit en sväng och hälsade på. Hon blev överlycklig och tyckte att de var den bäst presenten hon kunnat få..:)

Tusen tack för alla gulliga kommentarer!!! Det värmer i hjärtat..:)

2 kommentarer:

Linda sa...

Åh va härligt att du fortfarande är lydig trots att du blivit mamma! :) Skönt å höra att det går bra för er. Hälsa mamma grattis på födelsedagen och hälsa grattis till barnbarnet till båda två från mej! Så stolta de ska vara! Du får pipa till när det börjar bli dags för bild i ÖA, så ska jag försöka fixa upp den hit :)
Massa kramar till lilla familjen!

Anya sa...

Han är otroligt söt! (alla barn är inte det enligt mig.... ;) )
Med så fina föräldrar kunde han ju inte bli annat än snäll, söt och go. Jag hoppas kunna komma upp framöver och hälsa på. Då får jag se lillknatten med egna ögon och äntligen krama om dig.
Stort grattis till hela familjen!
Kram